"Ze worden nou eenmaal niet met een handleiding geboren toch!?"

Wat nou als ik je vertel dat die handleiding er wél is?!
 

Superwomom biedt jou een wonderbaarlijke ontdekkingsreis door de handleiding van jouw kind.

Met deze handleiding leer je je kind nóg beter begrijpen en kun je je kind geven wat het écht nodig heeft.

Het is heel goed mogelijk dat jij je kind vanuit de beste intenties op dit moment dingen leert, die in de praktijk niet zo goed voor je kind uit zullen pakken. Zónder dat je het zelf door hebt!

Hoe vaak heb je een dagvullend programma bedacht om je kind bezig te houden en hem of haar een plezier te doen, maar eindig je met een chagrijnig, ‘ondankbaar’ kind?!

Stel nou dat jouw kind geen eindeloze energie heeft, maar jij constant zegt: “Ga eens wat doen!”, of “Kom op! Nog heel even…”.

We kennen allemaal de stamregel ‘Rust, regelmaat, reinheid’, maar wist je dat regelmaat in de vorm van structuur, écht niet voor ieder kind werkt?

Duidelijkheid wel. Consequent en consistent zijn ook. Voorspelbaarheid… ook fijn!

Maar structuur is niet per definitie iets waar ieder kind het goed op doet. Structuur kan sommige kinderen namelijk ontzettend benauwen. Het brengt daarnaast onnodige frustratie en strijd met zich mee.

Maar ja… Bepaalde zaken moeten nou wel eenmaal gebeuren! Hoe fijn zou het zijn als je zou weten wat het beste voor jouw kind werkt, zodat je je kind dit kunt aanreiken op een manier die specifiek bij hem of haar past!

SuperwoMOM biedt jou dé handleiding om jouw kind te kunnen geven wat hij/zij écht nodig heeft en hem/haar vól zelfvertrouwen te kunnen begeleiden richting de volwassenheid.

New Level, New Devil!

Of je kind nu 2 jaar, 12 jaar of 16 jaar is.
Ik zeg wel eens: “New level, new devil!”. Elke fase en elke leeftijd komt met de nodige uitdagingen.

Hoe fijn zou het zijn, dat ik jou als deskundige (want niemand kent jouw kind zo goed als jij zelf) de bevestiging kan geven in wat bij je kind past en wat nóg beter zou werken?!

Dat zorgt voor meer rust. Zowel voor jezelf als in het gezin. Dan weet je zeker waar je goed aan doet, is er minder strijd en meer ruimte voor gezelligheid.

En wat nou als je daarnaast ook nog in gesprek kunt gaan over specifieke (opvoed)situaties, bijzonderheden en/of aandachtspunten m.b.t. jouw kind en je waardevolle tips en trucs ontvangt die je direct toe kunt passen en jou zullen ondersteunen in jouw rol als SuperwoMOM?

Wat je kunt verwachten

Om te beginnen ontvang je een uitgebreide kind-editie van de Human Design Analyse.

Deze Human Design Analyse biedt jou
meer dan 50(!) pagina’s vól specifieke, concrete, gedetailleerde informatie over o.a.:

En verder?

Nadat je de uitgebreide Human Design Analyse hebt ontvangen gaan we 3x een uur met elkaar in gesprek tijdens een SuperwoMOM Call.

De eerste SuperwoMOM Call plan je tijdens het aanvragen van de Analyse in voor een moment ongeveer twee tot drie weken vanaf het moment van de aanvraag.

Op deze manier heb ik de mogelijkheid om de Analyse uit te werken en heb jij de mogelijkheid om alle informatie goed op je in te laten werken.

De twee daarop volgende SuperwoMOM Calls plan je om de drie weken in.
Je ontvangt hiervoor een mail waar vanuit je de overige twee SuperwoMOM Calls in kunt plannen.

Tijdens elke Call heb jij de mogelijkheid om vragen te stellen.

Vanuit Human Design vertel ik je wat passend is voor jouw kind en geef ik je opvoedkundige tips over hoe je hier invulling aan kunt geven.

Tijdens deze SuperwoMOM Calls krijg jij dus de mogelijkheid om ál jouw vragen te stellen, zowel de vragen die je hebt n.a.v. de Human Design Analyse, als opvoedkundige vragen.

Heb je geen specifieke vragen?
No worries! We hebben vanuit de Human Design Analyse genoeg om over te praten, trust me!

Hoi, ik ben Marrit en ik geloof dat iedere vrouw vól zelfvertrouwen gelukkig en succesvol kan zijn!

Wat dat ook is en hoe dat er ook uit ziet voor jou. Dat is namelijk het mooie: JIJ hebt het stuur in handen!

Ik ben ruim 12 jaar werkzaam geweest binnen het Sociaal Domein waar ik werkte met gezinnen met complexe, meervoudige, psychische problematiek.

In plaats van me te focussen op symptoombestrijding, was ik altijd op zoek naar de oorzaak van een probleem. Ik hanteerde een resultaatgerichte aanpak om de oorzaak van dat probleem te tackelen; met succes!

Aangezien ik het eeuwig zonde vind om mijn goedgevulde pedagogische rugzak op te bergen, heb ik besloten dat ik (indirect) iets voor kinderen en jongeren wil kunnen blijven betekenen door met alle krachtige SuperwoMOMs een mooie ontdekkingsreis te gaan maken!

Vanuit die gedachte & passie is SuperwoMOM ‘geboren’!

Hé lieve mama… Ga je mee op een bijzondere ontdekkingsreis!?

 

Scroll naar boven