Wat anderen zeggen over mij


Soms moet je even stilstaan om te kijken naar wie je bent en vooral wie je wilt zijn. Samen met Marrit vind je je eigen kracht terug!

Ik kwam via een vriendin terecht bij Marrit omdat ik me heel rot voelde: ik was mijn eigen kracht kwijt. Die zat diep verstopt om verschillende redenen. Na wat moed te hebben verzameld heb ik Marrit gemaild.

Marrit hoorde mijn verhaal aan, en besloot dat ze mij kon helpen. Ze oordeelt niet, maar durft wel kritische vragen te stellen, zodat ik mij bewust werd van wat er aan de hand was.

Marrit voelde aan wat ik nodig had. Dat kon zijn dat ik op dat moment rust nodig had, maar ook even een duwtje in mijn eigen richting. Dat staat namelijk voorop: je bepaalt zelf je richting en keuzes, ongeacht wat die zijn.

Wat ik wel eens lastig vond was dat Marrit mij vragen stelde waar ik eigenlijk niet over na wilde denken. Maar daarin gaf ze mij alle ruimte.

Door haar opdrachten en vragen kwam ik tot nieuwe inzichten en dat is zo fijn!

Hetgeen dat het mij het allermeeste heeft opgeleverd is dat ik weet dat alles mogelijk is! Je moet het wel zelf doen, maar als je de eerste stappen hebt gezet geeft dat zo’n enorm overwinningsgevoel! Je bouwt weer eigenwaarde en zelfvertrouwen op.

Wat Marrit voor mij onderscheidt van andere coaches is dat ze mij liet inzien dat ik het zelf kan en doe. Wanneer ik ervan overtuigd was dat ik iets niet kon, stelde Marrit deze gedachte op de proef. Geloof me: deze mindset gaat je echt iets opleveren! Marrit helpt je daarmee.

Wat ik ook heel fijn vond is dat ze de tijd voor mij nam. Als ik 1,5 uur nodig had op dat moment dan gaf ze mij die tijd en soms was een half uur al genoeg. Of dat ik zomaar even mailde omdat ik trots was op iets wat ik had bereikt of had gedaan dan was Marrit trots met mij.

Ik zou Marrit bij iedereen aanraden en of je nu een burn-out hebt of gewoon even niet lekker in je vel zit. Je vindt je eigen kracht weer terug samen met haar.

Soms moet je even stilstaan om te kijken wie je bent en vooral wie je wilt zijn. Daarmee ondekte ik nieuwe dingen die mijn leven verrijken. Ik ben heel blij dat Marrit mij daarmee heeft kunnen helpen.

Gea de Vries

 

 

Scroll naar boven