Gratis
Masterclass
'Gewoon jezelf zijn'

In deze GRATIS Masterclass maak je kennis met de synergie van Mindset &  Human Design, zodat jij jezelf tot de MAX kunt leren managen op mentaal en energetisch niveau.

Je ontdekt hoe je je mindset vóór je kunt laten werken, in plaats van tegen je, zodat je kunt afrekenen met onnodige twijfels en onzekerheden.

Daarnaast krijg je inzicht in hoe jouw energie werkzaam is, zodat je je veerkracht in optimale balans kunt houden en niet opgebrand raakt.

Leer jezelf tot de MAX managen, zodat je vól zelfvertrouwen gelukkig en succesvol kunt zijn en blijven, kunt doen wat je écht wilt en gewoon jezelf kunt zijn!

 

Deze Masterclass is voor ambitieuze vrouwen die klaar zijn met aanmodderen en hun mooiste dromen en meest ambitieuze doelen willen realiseren!

De Masterclass is LIVE en vindt plaats op:

  • Dinsdag 26 juli
    van 19:30u – 20:45u
  • Woensdag 27 juli
    van 11:00u – 12:15u

Ben jij erbij?
Reserveer je plekje via het aanmeldformulier.

Herken jij dit?

Jarenlang stelde ik mezelf deze vraag.
Ik had geen idee wat er nou precies aan de hand was, want ik had m’n schaapjes op het droge, op papier zag alles er goed uit en toch zat ik met mezelf in de knoop.

Ik had het gevoel dat ik alleen maar mijn best aan het doen was om de wereld om me heen tevreden te houden, in de hoop dat dat me voldoening zou geven.

Niets was minder waar. Ik was zo gefocust op alles en iedereen om me heen, dat ik mezelf inmiddels behoorlijk was kwijt geraakt. En ik had het zelf niet eens door!

Ik vroeg me alleen maar af hoe het kon dat ik in de bloei van mijn leven was en mijn leven meer als een sleur dan een feestje voelde.

Totdat ik de synergie van Mindset en Human  Design ontdekte!

De Synergie van mindset & human design

Synergie houdt in dat op zichzelfstaande, losse elementen in waarde vermeerderen op het moment dat deze losse elementen samensmelten.

1 + 1 = 3

Mindset en Human Design zijn daarbij de losse elementen van de som. De waarde die ontstaat op basis van deze synergie is persoonlijk leiderschap: het vermogen om jezelf tot de MAX te kunnen managen.

Waar Mindset inzicht geeft in de manier waarop je gevormd bent en wat voor keuzes je daardoor maakt, omzeilt Human Design dit volledig! Het laat je zien wie je écht bent, in plaats van wie je denkt dat je bent. Human Design geeft je dus een volledig beeld van jouw ware ik!

Wil jij jezelf blijven afvragen hoe het komt dat je soms het gevoel hebt dat dingen je overkomen, of ben je klaar om de controle over je leven terug te pakken?​

Scroll naar boven