Human Design Analyse

Dé blauwdruk van jouw leven

Human Design is een systeem dat deels spiritueel en deels wetenschappenlijk onderlegd is. Op basis van jouw geboortedatum, -plaats en -tijd geeft Human Design jou een volledig beeld van de persoon die je écht bent, in plaats van de persoon die je denkt dat je bent.

In ‘Dé blauwdruk van jouw leven’, analyseer ik jouw persoonlijke en unieke Human Design Chart.

In deze analyse van zo’n 60(!) pagina’s leg ik je specifiek en tot in detail uit:

  • Welke van de 5 energietypes je bent en wat dat voor jou betekent
  • Hoe jouw energie werkt
  • Hoe je het beste door het leven kunt navigeren
  • Hoe je kunt herkennen dat je dingen doet die eigenlijk niet bij je passen
  • Hoe je de béste beslissingen kunt nemen
  • Waar je goed in bent
  • Waar je valkuilen liggen
  • Welke karaktereigenschappen en neigingen je hebt

Zo'n 60 (!) pagina's aan specifieke informatie over jouw ware ik

Incl. Verdiepende Coach Call

1 maand Online Support

Wat anderen vinden

“Puzzelstukjes vallen op zijn plek. Het is een feest van herkenning!”

Onlangs heb ik bij Marrit een Human Design reading gedaan.
Ik had al wel eens zelf geprobeerd mijn Human Design te lezen, maar ik begreep daar niet veel van. 😉
Van Marrit kreeg ik een zeer uitgebreide analyse van mijn unieke, persoonlijke blauwdruk wat een feest van herkenning was. Er zijn weer puzzelstukjes op zijn plek gevallen, wat heel fijn is.

Daarnaast hebben we nog een super fijne call gehad voor de reading, waarbij ze mijn Human Design nog verder toegelicht heeft.

Marrit is een enorm fijn persoon om mee samen te werken.

Dankjewel voor deze fijne sessie Marrit!

“Ik kan mijn dochters nu nóg meer steunen en begeleiden, terwijl ik trouw blijf aan mijn eigen Design.”

Mijn eerste kennismaking en ervaring met Human Design via Marrit is fantastisch! Marrit heeft voor mij en mijn drie dochters een analyse van onze blauwdruk gemaakt. Dit is nog maar het topje van de ijsberg volgens mij, maar het geeft nu al zoveel inzicht in mijzelf en mijn drie dochters.

De vier totaal verschillende Designs verklaren waarom ik ze al vanaf kinds af aan ieder op een eigen wijze benaderde en nu nóg meer laten zien hoe ik mijn meiden kan steunen en begeleiden en hoe ik tegelijkertijd trouw kan blijven aan mijn eigen Design.

Marrit legt helder en duidelijk en met relevante voorbeelden uit waar de verschillende Centres, Gates etc. voor staan en welke specifiek zijn voor mij en de ander. In de reading vertelde Marrit waar onze Designs elkaar aanvullen of juist in ‘strijd’ zijn met elkaar, wat dus extra aandacht behoeft.

Kortom geweldig! 

“Na het lezen van mijn blauwdruk lukt het me beter om mijn grenzen te bewaken”

Toen ik mijn Human Design blauwdruk kreeg, zat ik niet goed in mijn vel en had ik veel last van negatieve gedachten. Ik vroeg me af wie ik nou precies ben.

Toen ik mijn blauwdruk las dacht ik: ‘Ja! Dit ben ik!’.
Er waren veel elementen  herkenbaar, waardoor ik me kon focussen op mijn kwaliteiten en mijn negatieve gedachten kon tackelen. De analyse van mijn Design heeft me weer herinnerd aan het feit dat wanneer ik ergens voor ga, ik er ook écht voor ga.

Dit zorgt er voor dat ik niet zomaar ergens meer ‘ja’ tegen zeg en ik goed stil sta bij waar ik me voor in wil zetten. Het heeft me met beide voeten op de grond gezet en het lukt me nu beter om mijn grenzen te bewaken.

De blauwdruk heeft me herinnerd aan wie ik ben en hoe ik in elkaar steek. Ik kan mijn gedachten beter sturen waardoor ik meer rust ervaar.
Ik pak mijn blauwdruk er af en toe nog steeds even bij om mezelf te herinneren aan de kwaliteiten die ik heb.

Scroll naar boven